Marketeer (junior/medior) [Closed]

Klaar om samen te groeien?

Grijp jij deze unieke kans om binnen een internationale organisatie en hecht team te werken aan de groei van ons merk, waarbij jij tegelijkertijd je carrière verder vorm geeft?

Binnen ons marketing team komt nu eenmalig de vacature vrij voor een nieuwe Marketeer. Vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Den Bosch werk je mee aan de merkstrategie en campagnes. Vervolgens zet jij je creativiteit in om ze mee uit te rollen.

Als marketeer bij ProDVX krijg jij de ruimte én verantwoordelijkheden die je als allround marketing professional nodig hebt om jezelf te ontwikkelen in dit vakgebied. Je werkt mee aan onze online zicht- en vindbaarheid en organiseert tegelijkertijd evenementen.

Kortom, wij zorgen dat je in topvorm bent om samen met ons verder te groeien. Het is namelijk onze visie om op topniveau te blijven acteren!

Hier ga je mee aan de slag.

Het is onze filosofie dat de ideale functie zich vormt naar jouw talenten. Met de juiste ondernemende instelling kun jij deze vacature dan ook invullen, zolang het maar bijdraagt aan het succes van ons merk!

Natuurlijk draag jij vanaf de eerste dag een aantal verantwoordelijkheden. Binnen ons team ga je voornamelijk aan de slag met content, campagnes en events.

 • Je bent eindverantwoordelijk voor onze social media. Van strategie, content planning en content creatie tot aan analyse: jij doet het allemaal!
 • Je denkt mee met onze marketing campagnes en rolt ze vervolgens uit. Hierbij vertaal je de ideeën uit het campagne plan naar content. Content die jij schrijft en je vervolgens publiceert op LinkedIn, maar ook gebruikt in onze E-mails, op de (SEO) landingspagina, de advertentie campagnes en digitale flyers voor onze sales-afdeling.
 • Heb je nieuwe visuele content nodig? Dan organiseer je foto- en videoshoots voor onze content en campagnes. Hiervoor werk je samen met ons netwerk van grafische designers, fotografen en videograaf. Ben je zelf handig met een camera? Dan kun je zelfs daarmee aan de slag!
 • Je bent (mede-)verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen. Naast onze jaarlijkse beursdeelname aan de ISE in Barcelona, vinden er ook verschillende partner events door heel Europa plaats.
 • Je bent betrokken bij het opstellen van het jaarlijkse marketing plan en de optimalisatie van onze merkidentiteit en strategie.

Dit mag je van ons verwachten.

 • De unieke kans om als marketeer mee te mogen denken over belangrijke zaken als merkidentiteit, marketing strategie, campagnes, en evenement organisatie. Hierbij leer je van ervaren seniors en ambitieuze young professionals. Heb je een goed idee? In onze platte organisatie kan het in no-time werkelijkheid zijn!
 • Alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, omdat we willen investeren in jouw ontwikkeling. Ook een Persoonlijk Ontwikkelingsplan hoort daarbij.
 • Een functie van 32 - 40 uur. Daarbij krijg je natuurlijk een zeer goed basissalaris. Dit stemmen we af op jouw ervaring.
 • Ook bieden we je een aantrekkelijke bonusregeling, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en goede pensioenregeling.
 • Volop doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
 • Een fijne werkplek in ons nieuwe, moderne kantoor met alles wat je daarbij mag verwachten.

Dit ben jij.

Alles valt te leren. Ook dat is onze filosofie. Wij vinden talent belangrijker dan harde skills. Als marketeer bij ProDVX heb je met de volgende talenten een streepje voor:

 • Een proactieve houding hebt met een hands-on mentaliteit. Binnen onze onderneming wordt initiatief beloond.
 • Een passie voor marketing waarbij je jezelf verder wilt ontwikkelen in dit vakgebied. Je denkt dan ook graag mee over allerlei marketingvraagstukken en durft hier je mening over te geven. Ook blijf je graag bij in je vakgebied en verdiep je je in ontwikkelingen zoals AI.
 • Je schrijft graag. Daarbij hoort een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van marketing of communicatie.
 • Je bent toe aan de tweede stap in je carrière of je hebt jouw eerste werkervaring opgedaan bij een stage(s), relevante bijbaan of bestuursjaar.
 • Ervaring met social media, content creatie, evenementorganisatie en online marketing is een pré.

De eerste stap.

Klaar om in topvorm te komen? Solliciteer dan door jouw CV en korte motivatie naar marketing@prodvx.com te sturen. Wij houden van doorpakken dus wie weet zit je daarna snel bij ons aan tafel voor een kop koffie (een kop met iets anders mag natuurlijk ook)!

Zo ziet jouw werkweek eruit.

Maandag. Wanneer je opgestart bent, neem je jouw weekplanning nog eens door, die je op vrijdag al had afgerond. Je zorgt dat Trello helemaal up-to-date is. Maandagmiddag is de beste tijd in de week voor een LinkedIn post, dus je maakt ook de caption af. Daarna is het tijd voor de wekelijkse marketing stand-up. De rest van de dag besteedt je vervolgens aan het uitwerken van de nieuwste SEO pagina, gericht op het keyword ‘self-service kiosk’.

Dinsdag. Ook dinsdagen presteren erg goed op LinkedIn. De post van vandaag had je gelukkig al ingepland, en wanneer je de LinkedIn tijdlijn opent ben je tevreden met de engagement. Je publiceert de SEO pagina voor ‘self-service kiosk’ online en vervolgens werk je de content voor onze nieuwe product introductie campagne uit. Jouw taak? Zorgen dat je de value proposition vertaald in een boodschap die in één oogopslag door de doelgroep begrepen wordt. Vervolgens verwerk je dit op de landingspagina en in de introductie-text van een e-mail.

Woensdag. Je beseft je dat je jouw boodschap nog overtuigender kunt brengen in de vorm van een infographic. Snel pitch je jouw idee aan je collega’s, waarna je meteen een GO krijgt en je al je briefing richting de graphic designer uitwerkt. In de middag volgt ook nog een kickoff meeting van de nieuwe jaarlijkse catalogus samen met je team.

Donderdag. Vandaag werk je in de ochtend een case uit. Je hebt de input ontvangen vanuit onze partner en schrijft nu een draft. In de middag heb je een meeting over onze beursdeelname aan de ISE 2024. Samen met stakeholders vanuit Sales, Product Management, Marketing en de directie werken we de vereisten van onze stand uit voor in de briefing naar onze stand design partner. De rest van de dag besteedt je aan het uitwerken van de actiepunten uit deze event-meeting.

Vrijdag. Vandaag besteedt je aan het maken van de content planning van volgende maand. Eerst analyseer je de prestaties van de posts van afgelopen maand, waarna je jouw collega’s betrekt bij het invullen van de planning voor volgende maand. Zo zorg je dat je de nieuwste marketing campagnes, sales-events, thought-leadership blogs vanuit product management en product ontwikkelingen meeneemt in je planning. De laatste twee uur van de dag besteed je aan het afronden van je Persoonlijke Ontwikkelingsplan.

Over ProDVX.

ProDVX is actief in de AV-industrie en ontwikkelt en produceert hoogwaardige en innovatieve displays, touchscreens, Panel PCs en media players die wereldwijd gebruikt worden zakelijke markt. Onze producten worden gebruikt voor digitale bewegwijzering, self-service kiosken, POS-systemen, digital signage en wachtrij systemen. Zo vindt je ProDVX producten bij populaire retailers, internationale sportschool-ketens, kantoorruimtes van multinationals en bij lokale gezondheidscentra.

Als specialisten staan we aan de voorgrond van nieuwe innovaties en ontwikkelingen binnen onze industrie. Hierbij is het merk nu toe aan de volgende stap, waarbij we op zoek zijn naar jou.

Ons DNA.

 • Ondernemend
 • Down to earth en eerlijk
 • Nuchter en met zelfvertrouwen
 • Toegankelijk en persoonlijk